__wf_reserved_koristeellinen
Merenrantahuvila, Kasnäs

MEISTÄ

Stay North (aiemmin Kotihost) on johtava laadukkaiden loma-asuntojen välittäjä, joka tarjoaa vuokraus- ja majoituspalveluita loma-asuntojen omistajille Etelä-Suomessa

Visiomme

Stay North arvostaa suuresti Suomen luonnonläheistä ympäristöä. Intohimonamme on yhdistää kauniit loma-asunnot ja laatua arvostavat asiakkaat – hoidamme koko prosessin alusta loppuun, auttaen asiakkaitamme luomaan unohtumattomia lomamuistoja.

Vuokralla olevien loma-asuntojen standardeja nostamalla haluamme kasvattaa mielenkiintoa kotimaan matkailua kohtaan sekä innostaa kansainvälisiä matkailijoita valitsemaan pohjoisen kohteen seuraavaa Euroopan seikkailua suunnitellessaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme oivaltamaan, miksi juuri pohjoinen on parempi paikka lomailla.

Tarinamme

__wf_reserved_perintö

Kun haluamme pakoon arjen kiireitä, suuntaamme usein luonnon rauhaan. Usein tällaisten paikkojen loma-asunnoissa on kuitenkin toivomisen varaa – vuokrakohteessa ei välttämättä ole liinavaatteita tai pyyhkeitä, puhtaustaso ei vastaa odotuksia eikä kiinteistön vuokraajan luotettavuudesta voi aina olla varma. Toisaalta taas loma-asunnon omistajan voi olla vaikeaa hallita kaikkia vuokraukseen liittyviä prosesseja, olla jatkuvasti asiakkaiden tavoitettavissa ja ylipäätään löytää luotettavia asiakkaita.

Stay Northin tavoitteena on nostaa vuokrakohteiden tasoa Suomen kauneimmissa ja laadukkaimmissa loma-asunnoissa. Olitpa sitten asunnon omistaja tai vuokraaja, meidän tehtävänämme on ylittää kaikki odotuksesi vuokrausprosessin kaikissa vaiheissa. Tarjoamme paitsi mielenrauhaa asunnon omistajille, myös unohtumattoman elämyksen vaativimmillekin loma-asuntojen vuokraajille. Pyrimme nostamaan kotimaan matkailua yhä paremmaksi vaihtoehdoksi ulkomaille suuntaamisen sijaan.

__wf_reserved_koristeellinen

TULE YHTEISTYÖKUMPPANIKSEMME

Yhteistyökumppaneinamme on loma-asuntojen omistajia, asuntosijoittajia ja rakennuttajia, jotka jakavat kanssamme samat arvot ja intohimon laadukkaiden majoituspalveluiden tuottamiseen. Omaamme alalta yli 10 vuoden kokemuksen, ja asiantuntijuutemme avulla pystymme maksimoimaan omaisuutesi potentiaalin ja tuottamaan tulosta sekä saavuttamaan erinomaisen operatiivisen kokonaisuuden.

PALVELUMME