__wf_reserved_koristeellinen
Bodom-talo, Espoo

loma-ASUtojen oMISTAJAT

Stay North on markkinoiden ainoa toimija, joka hallinnoi koko vuokraprosessia alusta loppuun saakka. Hinnoittelumallimme on yksinkertainen – veloitamme 15 % vuokratuloista ja tarjoamme kaiken tämän:

Loma-asunnon vuokraaminen ja kunnossapito

Otamme hoitaaksemme kaikki loma-asunnon vuokraukseen liittyvät tehtävät, olipa kyse sitten siivouksesta, kunnossapidosta tai asiakkaiden valitsemisesta ja heidän kanssaan kommunikoimisesta. Huolehdimme puolestasi kaikista loma-asuntosi vastuista, mukaan lukien laskujen maksusta. Sinun tarvitsee vain luovuttaa avaimet, ja me teemme loput!

Optimoi tulosi

Asiantunteva tiimimme toteuttaa loma-asunnollesi perusteellisen markkinointistrategian, mukaan lukien ammattimaiset valokuvat, optimoinnin ja useiden eri varauskanavien hyödyntämisen oikean kohderyhmän varausten maksimoinnin saavuttamiseksi. Omaamme vahvan tuntemuksen tämänhetkisestä markkinatilanteesta, ja toteutamme vuokraushinnoittelun sen hetkisen markkinointidatan ja sesonkitrendien pohjalta. Loma-asunnon omistajana pääset seuraamaan asuntosi varaustilannetta, arvosteluja sekä asunnosta saatavia tuloja reaaliajassa sovelluksemme avulla. 

Täydellinen mielenrauha

Kiinteistösi turvallisuus ja sinun mielenrauhasi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tulojesi maksimoinnin lisäksi priorisoimme omaisuutesi turvallisuuteen; perusteellinen asiakkaiden seulontaprosessi sisältää allekirjoitettujen vuokrasopimusten, henkilöllisyyden varmennusten ja takuumaksujen vastaanottamisen ennen kuin kerromme kiinteistösi sijainnin. Edistyneen teknologian avulla pystymme seuraamaan asunnon melu- ja täyttöastetta, jolloin pystymme puuttumaan mahdollisiin tilanteisiin kiinteistön ylläpito- ja turvallisuuskysymyksissä.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Takaamme asiakkaillemme laadukkaan hotellitason palvelut koko vierailun ajaksi. Tämä käsittää mm. asiakaspalvelun, joka on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi, sekä päivystäjämme, joka on tavoitettavissa vuorokauden ympäri mm. yllättävien huolto- ja kunnossapitotöiden varalta. Pystymme reagoimaan toiveisiin nopeallakin aikataululla, ja palveluidemme hyvä maine on johtanut siihen, että vuokraamamme loma-asunnot ovat halutumpia kuin muut samalla alueella olevat asunnot.

Kiinteistönomistajien kokemuksia

Koto-House

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä päätökseemme valita Stay North yhteistyökumppaniksemme! Stay North on onnistunut löytämään meille hyvin uusia asiakkaita, ja loma-asunnostamme saatavat tulot ovatkin nousseet huomattavasti. Kaiken kaikkiaan asunnon vuokraaminen on helpottunut, sillä Stay North huolehtii kaikista käytännön asioista. Kommunikointi heidän kanssaan on hyvin helppoa, ja he vastaavat viesteihimme lähes mihin kellonaikaan tahansa.”

HANNA-KAISA
__wf_reserved_koristeellinen
Lempäälän lake house

"Meillä on nyt puolen vuoden kokemus yhteistyöstä ja meillä on vain positiivista palautetta. Josh on erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja pitää hyvää huolta asiakkaista ja kodistamme."

- ANTTIA
__wf_reserved_koristeellinen
Huvila Eslahti

Stay North hoitaa vuokrat ammattimaisesti, ja omistajana minulla ei ole huolta vieraista. Kaikki hoidetaan suoraan Stay Northin kautta ja heidän siivoojat tekevät erinomaista työtä. Se on todella helppo ja huoleton vuokrauspalvelu.

- MARJO
__wf_reserved_koristeellinen
Villa Pähkinä

“Satu ja Josh ovat tehokkaita, kokeneita ja ystävällisiä alan ammattilaisia, joiden kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Loma-asunnon omistajan luksushetki on sellainen, että ongelman ilmaantuessa Satu ja Josh sanovat ”ei hätää, me hoidamme” – ja oli ongelma ollut mikä tahansa, ja asiakkaat antavat palautteeksi viisi tähteä ja kehuvat hyvää asiakaspalvelua.”

ANNA-MARI
__wf_reserved_koristeellinen
Nuuksio retriitti

Upea ammattitaitoinen palvelu! Suosittelen riippumatta siitä, aiotko majoittua tai laittaa oma loma-asuntosi vuokralle

Sirpa
__wf_reserved_koristeellinen

TIENAA LOMA-ASUNNOLLASI

PYYDÄ ARVIO